Norrøna_tz4(1)
8O2A4909
8O2A4699

Velkommen hjem til Idunn

Logo Idunn

Idunn, som er femte byggetrinn av totalt ni i Norrøna Boligpark, består av 31 leiligheter. For at så mange som mulig skal finne akkurat den leiligheten som passer seg, har vi hele 12 forskjellige leilighetstyper med fine planløsninger; alt fra effektive, små toroms, via romslige treroms, fireroms med takterrasser og til toetasjes «town house» (rekkehus i blokk) – perfekt for barnefamilier. Størrelsene varierer fra 40 til 161 kvm. Alle har egen markterrasse eller balkong, mange sågar to, fordi de aller fleste leilighetene er gjennomgående. Noen av boligene, blant annet rekkehusene, har separat inngang med en hageflekk foran eller bak. Idunn har to fellesinnganger, hver med eget trapperom og egen heis. På den måten får vi et lite antall leiligheter pr. etasje, noe som gjør at vi slipper lange korridorer. Fra garasjeanlegget under blokka kan du ta heisen opp, nesten rett inn i leiligheten.

Begynner ditt nye eventyr her?

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader? I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

VR-visning

Besøk vår VR-visning av Norrøna Boligpark for å få ett inntrykk av leilighetenes beliggenhet og solforhold. VR-visningen oppleves best på PC.

Heimdall-norrona
Alexandru Mitu @alxu_graphics-01391
241078915_1986487691507335_7771577284875744120_n

Prospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for femte byggetrinn Idunn. 

Budskjema

Har du allerede bestemt deg for hvilken leilighet du ønsker deg? 

Vår standard - ekstra kvalitet

Norrøna Boligpark har vi valgt en del løsninger som standard som du ikke finner i så mange andre tilsvarende prosjekter:

 • Hele prosjektet henter sin energi fra lokal, miljøvennlig fjernvarme
 • Vannbåren varme er lagt i gulv i leilighetene, og ikke i synlige radiatorer
 • Nedforet himling med downlights
 • All belysning er LED
 • Enstavs parkett
 • Vedlikeholdsfrie fasadematerialer
 • Høyhastighets internettforbindelse via fiberkabel
 • All parkering under bakken gjør uteområdet bilfritt
 • Alle garasjeplassene er tilrettelagt for lading av elbil
 • Fokus på kvaliteter og design i fellesarealene
 • Moderne søppelsuganlegg
8O2A4761
8O2A4917
8O2A4926

8O2A4967
8O2A4741
8O2A4717

Det lille ekstra

Norrøna Boligpark er en sjelden mulighet for deg som er kresen når du er på boligjakt. Fra første trinn i planleggingen, har fokus vært på å gjøre prosjektet til et av Tromsøs flotteste. Den arkitektoniske utformingen gir «lette» bygg med relativt få leiligheter i hver blokk. Valget med å legge byggene i randsonen av området har vært helt bevisst for å skape unikt store uteområder mellom bygningene.

I utformingen av Norrøna Boligpark har vi lagt stor vekt på variasjon i boligtypene. Hensikten har vært å få et mangfoldig bomiljø med beboere i alle aldersgrupper og livsfaser. Erfaringen så langt har vært at vi har lykkes veldig bra. Yngste beboer er bare noen måneder gammel, mens den eldste har passert 80.

Vi har vært opptatt av det lille ekstra i alt, fra arkitektur og design, til hvilke tilvalgsmuligheter du får. Vi tror at du vil kjenne igjen følelsen av kvalitet når du kommer til Norrøna Boligpark. I fellesarealene har vi brukt store, flotte fliser, LED-lys innfelt i himlingen og fine håndrekker i trappene. En liten bagatell, kanskje, men alle postboksene i inngangspartiene har adresseskilt av samme type. Og ikke minst er vi ganske stolte av det særegne designet i merking og skilting som Tank Design har hjulpet oss med. Hver blokk har fått sin egen identitet.

Fruktbarhetens gudinne Idunn

Idunn er gudinnen som forbindes med fruktbarhet, ungdom og evig liv. Hun er kjent som fruktbarhetsgudinne og vokter et skrin med livgivende epler som gudene er avhengige av for å oppnå evig ungdom. Idunn var gift med Brage, sønn av Odin, som var viden kjent for sin skaldekunst, de hadde flere barn sammen.

Idunn er viden kjent for sin seksualitet og erotikk. Hun var ofte oppe til diskusjon. En gang Loke var ubuden gjest i et gjestebud hos Ægir, bestemte han seg for å fornærme alle gudene etter tur. – Han er kjapp i sine kommentarer og treffer gudene der det sårer mest. Da Brage sto for tur, prøvde Idunn å stoppe sin mann i å krangel med Loke. Dette finner ikke Loke seg i og anklager henne for å være den mest mannelystne av alle kvinner. Han beskylder henne også for å ha lagt sine «hvite, velvaskede armer» om sin egen brors drapsmann. Idunn tar seg ikke nær av kommentaren til Loke og avfeier det med å gi utrykk for at hun kun ønsket å forsvare sin mann. En mann som var elsket av alt levende.

Katharina Kråkstad

Prosjektmegeler

Marita Solli Nilsen

Prosjektmegeler

Meld din interesse
  DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.

  Kontakt oss for byggeplassvisning