T31

Velkommen hjem til Heimdall

Heimdall_logo_green_FAV

Heimdall er sjuende byggetrinn i flotte Norrøna Boligpark, beliggende på vestsiden av Tromsøya med flotte solforhold. Heimdall har 35 leiligheter, med størrelser fra 36 til 173 kvm. For at så mange som mulig skal finne akkurat den leiligheten som passer seg, har vi hele 12 forskjellige leilighetstyper; alt fra effektive små toroms, via romslige treroms, fireroms med takterrasser, og til toetasjes «town house» (rekkehus i blokk) – perfekt for barnefamilier.

Vi har også leiligheter med utleiemulighet. Alle leilighetene får egen markterrasse eller balkong, mange sågar to, fordi de aller fleste leilighetene er gjennomgående. Noen av boligene, blant annet rekkehusene, har separat inngang med en hageflekk foran eller bak.

Heimdall har to fellesinnganger, hver med eget trapperom og egen heis. På den måten får vi et lite antall leiligheter pr. etasje, noe som gjør at vi slipper lange korridorer. Fra garasjeanlegget under blokka kan du ta heisen opp, nesten rett inn i leiligheten.

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader? I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

VR-visning

Besøk vår VR-visning av Norrøna Boligpark for å få ett inntrykk av leilighetenes beliggenhet og solforhold. VR-visningen oppleves best på PC.

8O2A4717
8O2A4741
8O2A4889

Prospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for syvende byggetrinn Heimdall. 

Budskjema

Har du allerede bestemt deg for hvilken leilighet du ønsker deg? 

Kjøpekontrakt

Last ned eller se vår kjøpekontrak for Heimdall. 

Heimdall-norrona
8O2A4909
IMG_1038_20201006_72dpi

Det lille ekstra

Norrøna Boligpark er en sjelden mulighet for deg som er kresen når du er på boligjakt. Fra første trinn i planleggingen, har fokus vært på å gjøre prosjektet til et av Tromsøs flotteste. Den arkitektoniske utformingen gir «lette» bygg med relativt få leiligheter i hver blokk. Valget med å legge byggene i randsonen av området har vært helt bevisst for å skape unikt store uteområder mellom bygningene.

I utformingen av Norrøna Boligpark har vi lagt stor vekt på variasjon i boligtypene. Hensikten har vært å få et mangfoldig bomiljø med beboere i alle aldersgrupper og livsfaser. Erfaringen så langt har vært at vi har lykkes veldig bra. Yngste beboer er bare noen måneder gammel, mens den eldste har passert 80.

Vi har vært opptatt av det lille ekstra i alt, fra arkitektur og design, til hvilke tilvalgsmuligheter du får. Vi tror at du vil kjenne igjen følelsen av kvalitet når du kommer til Norrøna Boligpark. I fellesarealene har vi brukt store, flotte fliser, LED-lys innfelt i himlingen og fine håndrekker i trappene. En liten bagatell, kanskje, men alle postboksene i inngangspartiene har adresseskilt av samme type. Og ikke minst er vi ganske stolte av det særegne designet i merking og skilting som Tank Design har hjulpet oss med. Hver blokk har fått sin egen identitet.

104167597_1616982065124568_4518369309585675809_n
_A7R8159
8O2A4725

_A7R8177
DSC09851-HDR
8O2A4917

Vår standard - ekstra kvalitet

Norrøna Boligpark har vi valgt en del løsninger som standard som du ikke finner i så mange andre tilsvarende prosjekter:

 • Hele prosjektet henter sin energi fra lokal, miljøvennlig fjernvarme
 • Vannbåren varme er lagt i gulv i leilighetene, og ikke i synlige radiatorer
 • Nedforet himling med downlights
 • All belysning er LED
 • Enstavs parkett
 • Vedlikeholdsfrie fasadematerialer
 • Høyhastighets internettforbindelse via fiberkabel
 • All parkering under bakken gjør uteområdet bilfritt
 • Alle garasjeplassene er tilrettelagt for lading av elbil
 • Fokus på kvaliteter og design i fellesarealene
 • Moderne søppelsuganlegg

Heimdall

Det klang i klingene så det runget over hele Åsgård. Heimdall og loke, verdens endelikt – Ragnarok. I dødensvals svingte sverdene mellom dem. Lyden fra slagene verket i Heimdalls ører. Nært, intenst og fryktløst. Øyne mot øyne, tann for tann. I et av huggene var det over. Heimdall beseiret Loke.

Heimdall var portvokteren. Han stod parat ved bifrosten, eller regnbuebroen som den også heter – de norrøne gudenes vei mellom verdener. Når Ragnarok startet, var hans oppgave å blåse i Gjallarhornet for å samle gudene; hornet runget gjennom alle verdener. I Snorres saga beskrives han som stor og hellig, og med egenskaper som var en portvokter verdig. Han kunne se over hundre mil og høre gresset gro. Gudene valgte han til portens vokter av nettopp denne årsaken.

Heimdall er forbunnet med lyset og det hellige, og han har tilnavnet «den hvite ås». Mytene om Heimdall er i aller høyeste grad mytisk. Guden, eller Æsen er beskrevet som opphavet til menneskene og selv om han døde i kampen med sin erkefiende Loke; hadde han muligens også en plass som herskeren, eller den overordnede guddommen etter Ragnarok.

Æsen. Guden. Den hvite åsen – var sønn av ni jotunkvinner og hans far var antageligvis Odin. Med alt dette har han en sentral og mystisk plass i den norrøne mytologien.

Katharina Kråkstad

Prosjektmegeler

Marita Solli Nilsen

Prosjektmegeler

Meld din interesse
  DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.

  Kontakt oss for byggeplassvisning