norrona_exterior_tz8_3
norrona_exterior_tz8_2
norrona_exterior_tz8_1
Norrona 2_interior_apt K41_tz6-min
Norrona 2_interior_apt K52_ tz4-min
rsz_narrona_2_interior_apt_k12_tz3-min

Velkommen hjem til Frøya

Frøya logo

Frøya består av 29 leiligheter og er sjette byggetrinn av totalt ni i flotte Norrøna Boligpark. For at så mange som mulig skal finne akkurat den leiligheten som passer seg, har vi hele 13 forskjellige leilighetstyper med fine planløsninger; alt fra effektive små toroms, via romslige treroms, fireroms med takterrasser og til toetasjes «town house» (rekkehus i blokk) – perfekt for barnefamilier. Størrelsene varierer fra 36 til 150 kvm. Alle får egen markterrasse eller balkong, mange sågar to, fordi de aller fleste leilighetene er gjennomgående. Noen av boligene, blant annet rekkehusene, har separat inngang med en hageflekk foran eller bak. Frøya har to fellesinnganger, hver med eget trapperom og egen heis. På den måten får vi et lite antall leiligheter pr. etasje, noe som gjør at vi slipper lange korridorer. Fra garasjeanlegget under blokka kan du ta heisen opp, nesten rett inn i leiligheten.

Begynner ditt nye eventyr her?

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader? I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

For noen av leilighetene kan du gå på «visning» i vår avanserte virtuelle 3D-modell.

VR-visning

Besøk vår VR-visning av Norrøna Boligpark for å få ett inntrykk av leilighetenes beliggenhet og solforhold.
VR-visningen oppleves best på PC.

242621337_2002491169906987_3060484211062114438_n
241078915_1986487691507335_7771577284875744120_n
244392235_2009253739230730_2557611144856787289_n

Prospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for sjette byggetrinn Frøya. 

Budskjema

Har du allerede bestemt deg for hvilken leilighet du ønsker deg? 

Det lille ekstra

Norrøna Boligpark er en sjelden mulighet for deg som er kresen når du er på boligjakt. Fra første trinn i planleggingen, har fokus vært på å gjøre prosjektet til et av Tromsøs flotteste. Den arkitektoniske utformingen gir «lette» bygg med relativt få leiligheter i hver blokk. Valget med å legge byggene i randsonen av området har vært helt bevisst for å skape unikt store uteområder mellom bygningene.

I utformingen av Norrøna Boligpark har vi lagt stor vekt på variasjon i boligtypene. Hensikten har vært å få et mangfoldig bomiljø med beboere i alle aldersgrupper og livsfaser. Erfaringen så langt har vært at vi har lykkes veldig bra. Yngste beboer er bare noen måneder gammel, mens den eldste har passert 80.

Vi har vært opptatt av det lille ekstra i alt, fra arkitektur og design, til hvilke tilvalgsmuligheter du får. Vi tror at du vil kjenne igjen følelsen av kvalitet når du kommer til Norrøna Boligpark. I fellesarealene har vi brukt store, flotte fliser, LED-lys innfelt i himlingen og fine håndrekker i trappene. En liten bagatell, kanskje, men alle postboksene i inngangspartiene har adresseskilt av samme type. Og ikke minst er vi ganske stolte av det særegne designet i merking og skilting som Tank Design har hjulpet oss med. Hver blokk har fått sin egen identitet.

Kjøper du leilighet i Frøya, får du to timers gratis rådgivning med vår dyktige interiørkonsulent Kirsten Nystad med på kjøpet

_A7R8749
DSC09851-HDR
_A7R8173

8O2A4926
8O2A4942
8O2A4889

Vår standard - ekstra kvalitet

Norrøna Boligpark har vi valgt en del løsninger som standard som du ikke finner i så mange andre tilsvarende prosjekter:

 • Hele prosjektet henter sin energi fra lokal, miljøvennlig fjernvarme
 • Vannbåren varme er lagt i gulv i leilighetene, og ikke i synlige radiatorer
 • Nedforet himling med downlights
 • All belysning er LED
 • Enstavs parkett
 • Vedlikeholdsfrie fasadematerialer
 • Høyhastighets internettforbindelse via fiberkabel
 • All parkering under bakken gjør uteområdet bilfritt
 • Alle garasjeplassene er tilrettelagt for lading av elbil
 • Fokus på kvaliteter og design i fellesarealene
 • Moderne søppelsuganlegg

Frøya

I midten og sentrum av verden ligger Åsgård -gudenes bolig. Frøya er den vakreste, viktigste, og således den mest ettertraktede gudinnen i Åsgård. Odin var Frøya sin ektemann. Sammen fikk de to barn. Når Odin drar på reise feller Frøya tårer av rødt gull i rent savn.

«Frøya»er av norrønt og betyr frue og herskerinne. Hun er aller mest kjent som kjærlighetsgudinnen, men hun er også gudinnen for fruktbarhet. Fruktbarhet dekker både vekst og grøde, men også kjærligheten mellom mennesker. Dessuten knyttes også Frøya til erotikk, magi og seid. Seid er en form for dypere og videre kunnskap om livet og døden. Slik er hun også ansett som den sanselige guden. Hun er frodig og leken, men er en gudinne med integritet. Det var derfor hensiktsmessig for menneskene å tilbe henne av flere grunner.

Selv hadde Frøya en forkjærlighet for det vakre og funksjonelle. Hennes to barn får navnene Hnoss og Gersemi som betyr «smykke» og «klenodiet». Spesielt er Frøya kjent for sitt halssmykke, kalt Brisingamen. Historien skal hadet til at Frøya kjøpte smykke av fire dverger. Prisen hun måtte betale var å tilbringe en natt med hver av dem. Det gikk hun med på.

Spørsmål?

Våre meglere er her for å hjelpe deg.

Ingrid Moe Albrigtsen

Meld din interesse  DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.