Eir

Vi nærmer oss ferdigstillelse av det flotte boligprosjektet Norrøna Boligpark. Byggingen av det åttende av totalt ni byggetrinn, Eir, er allerede i full gang. De 32 leilighetene, som varierer mellom 37 og 169 kvm, skal stå ferdige om et års tid.

Leilighetene bygges i meget god kvalitet, og alle har fine og solrike balkonger. I likhet med de foregående byggetrinnene, har også Eir stor variasjon i typen leiligheter; alt fra effektive toroms, praktiske treroms, store fireroms med takterrasser til toetasjes town house med egen inngang og hageflekk – et romslig og prisgunstig alternativ for barnefamilier.

Salgsprospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for Eir.

Budskjema

Last ned budskjema for Eir.

Kjøpekontrakt

Last ned vår kjøpekontrakt for Eir.

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader?

I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

Utsikt og solforhold

Har du lyst til å se den unike utsikten og solforholdene fra balkongen eller markterassen? 

Se utsikt og solforholdene i vår VR-visning.

Eir - Gudinne av healing

Eir er en av gudinnene, åsynjene, i den norrøne mytologien. Hun er spesielt knyttet til legedom, og i Gylvaginning beskrives hun med særegne ferdigheter/egenskaper innen medisin. 

Etymologisk betyr Eir ”skånsel/lindring”, et forhold som viser til at det spesielt var kvinner som beskjeftiget seg med legegjerningen.

Helbredelse fra en gudinne – har etterlatt spor i norrøne myter slik som de har blitt videreført til oss, det er liten tvil at legekraften fra gudinnene var av enorm betydning i dagliglivet i den førkristne perioden, slik som det var med mange kvinnelige helgener i kristen tid. 

Gudinnen som overvåket fødsler ble ansett å ha makt over liv og død, og ble dyrket som en som ga liv.

I den yngre Edda opptrer Eir i en liste over navn på valkyrier. Eirs medisinske krefter kan i så fall opprinnelig være assosiert med enkelte valkyriers evne til å vekke til live de falne på valen.

Katharina Kråkstad

Prosjektmegeler // DnB eiendom

Marita Solli Nilsen

Prosjektmegeler // DnB eiendom

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under for å din melde interesse i Norrøna Boligpark.

"*" obligatorisk felt

Navn*
Velg byggetrinn

DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.