Brage

Endelig lanserer vi vårt niende og siste byggetrinn, Brage. Dette blir siste sjanse til å sikre deg en bolig i vårt populære boligprosjekt, som totalt blir å bestå av 275 leiligheter.

Brage inneholder 32 leiligheter fordelt over fem etasjer, med stor variasjon i størrelser – fra 36 til 178 kvm. Bygget ligger vestvendt, og har flotte sol- og utsiktsforhold

 

Salgsprospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for Brage.

Budskjema

Last ned budskjema for Brage.

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader?

I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

Utsikt og solforhold

Har du lyst til å se den unike utsikten og solforholdene fra balkongen eller markterassen? 

Se utsikt og solforholdene i vår VR-visning.

Guden Brage

Brage er en gudene i den norrøne mytologien. Han er meget klok og veltalende, og omtales som guden for dikting og fortellerkunst.

Brage er sønn av Odin og gift med Idunn. Brage er kjøkkensjef i Valhall, og ifølge kona er han glad i sosiale sammenkomster og fest.

Navnet Brage er beslektet med ordet bragd, som betyr prestasjon eller heltedåd. Når man planlegger en stordåd, skal man fortelle det høyt og tydelig når mange personer er samlet til fest. Dette kalles å ta en Brageskål.

Det finnes flere teorier om hvem Brage egentlig var. Brage opptrer nemlig ikke så ofte i mytologien. Kanskje var det han som skrev mytene ned?

Katharina Kråkstad

Prosjektmegler // DnB eiendom

Marita Solli Nilsen

Prosjektmegler // DnB eiendom

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under for å din melde interesse i Norrøna Boligpark.

"*" obligatorisk felt

Navn*
Byggetrinn

DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.